interneTIFF (IE Browser)

interneTIFF (IE Browser) 11.0

TIFF Viewer este tot ce ai nevoie pentru a vizualiza TIFF fișiere direct de pe internet
Evaluare utilizator
4.3  (3 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
11.0 (Vezi toate)
Conceput pentru patent de vizualizare/salvare/imprimare la United States Patent și Trademark Office (USPTO), internet TIFF Viewer este tot ce ai nevoie pentru a vizualiza TIFF fișiere direct de pe internet.
IE Versiune este un Control ActiveX întrucât FireFox Version este un Plug-in. FireFox Version este folosit pentru Netscape, FireFox și Opera Browsers.
Vom încerca să mențină același aspect si sa se simta pentru ambele Versiuni, atât cât putem.
Următoarele două caracteristici sunt diferite între cele două versiuni
-Dynamic Display nu este disponibil în FireFox Version.
-Automatic Search List caracteristică nu este disponibilă în FireFox Version.
nterneTIFF citește și scrie mai multe TIFF formate care nu are nevoie de o LZW de licență. TIFF este un indicativ format de fișier bazat pe menite să promoveze universal noduri de imagini digitale de date. Pentru că TIFF fișiere nu au un singur mod de a stoca datele de imagine, există mai multe versiuni ale TIFF. interneTIFF sprijină cele mai comune TIFF formate.
interneTIFF, de asemenea, poate fi folosit pe orice site care are TIFF imagini și suportă diferite arome de TIFF, inclusiv TIFF CCITT, TIFF CCITT Grupa 3, TIFF CCITT Grupa 4, care sunt comprimate TIFF fișiere care sunt frecvent utilizate pentru FAX transport și de document imaging.(LZW nu sunt acceptate ).
interneTIFF poate salva de Brevet imagini ca TIFF și PDF.
Informații actualizate în data de: