interneTIFF (IE Browser)

interneTIFF (IE Browser) 11.0

TIFF Viewer er alt hvad du behøver for at få vist TIFF filer direkte over internettet
Brugerscore
4.3  (3 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
11.0 (Se alle)
Designet for patent-visning/gemme/udskrive på United States Patent og Trademark Office (USPTO), dette internet TIFF Viewer er alt hvad du behøver for at få vist TIFF filer direkte over internettet.
IE Version er en ActiveX-Kontrol, der henviser til, at den FireFox Version er en Plug-in. FireFox Version bruges til Netscape, FireFox og Opera Browsers.
Vi forsøger at fastholde den samme udseende og fornemmelse for begge Versioner, så meget som vi kan.
Følgende to funktioner er forskellige mellem de to versioner
-Dynamic Display er ikke tilgængelig i FireFox Version.
-Automatic Search List funktion er ikke tilgængelig i FireFox Version.
nterneTIFF læser og skriver flere TIFF formater, som ikke kræver en LZW licens. TIFF er et tag-baseret fil-format, der er designet til at fremme universelle udfletninger af digitale billeddata. Fordi TIFF filer, der ikke har en enkelt måde at gemme billeddata, der er mange versioner af TIFF. interneTIFF understøtter de mest almindelige TIFF formater.
interneTIFF kan også bruges på en hjemmeside, der har TIFF billeder og understøtter forskellige varianter af TIFF, herunder TIFF CCITT, TIFF CCITT Gruppe 3, TIFF CCITT Gruppe 4, som er komprimeret TIFF filer, der er almindeligt anvendt til FAX transmission og document imaging.(LZW understøttes ikke ).
interneTIFF kan gemme Patent billeder som TIFF og PDF.
Information opdateret: