interneTIFF (IE Browser)

interneTIFF (IE Browser) 11.0

TIFF Viewer is alles wat je nodig hebt om te bekijken TIFF bestanden rechtstreeks via het internet
Gebruikerswaardering
4.3  (3 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
11.0 (Zie alle)
Ontworpen voor octrooi-bekijken/opslaan/afdrukken op de United States Patent en Trademark Office (USPTO), deze internet TIFF Viewer is alles wat je nodig hebt om te bekijken TIFF bestanden rechtstreeks via het internet.
IE Versie is een ActiveX-Besturingselement overwegende dat de FireFox Version is een Plug-in. FireFox Version wordt gebruikt voor Netscape, FireFox en Opera Browsers.
We proberen te handhaven dezelfde look en feel voor beide Versies, zo veel als we kunnen.
De volgende twee kenmerken zijn er verschillen tussen de twee versies
-Dynamic Display is niet beschikbaar in FireFox Version.
-Automatic Search List functie is niet beschikbaar in FireFox Version.
nterneTIFF leest en schrijft verschillende TIFF formaten die niet vereist dat een LZW licentie. TIFF is een tag-gebaseerde bestandsindeling ontworpen voor het bevorderen van de universele uitwisseling van digitale beeldgegevens. Omdat TIFF bestanden niet één manier voor het opslaan van afbeeldingsgegevens, er zijn vele versies van TIFF. interneTIFF ondersteunt de meest voorkomende TIFF formaten.
interneTIFF kan ook worden gebruikt op een website die is TIFF beelden en ondersteunt verschillende smaken van TIFF, met inbegrip van TIFF CCITT, TIFF CCITT Groep 3, TIFF CCITT Groep 4, die zijn gecomprimeerd TIFF bestanden die worden gebruikt voor FAX transmissie-en document imaging.(LZW niet ondersteund ).
interneTIFF kunt opslaan in het Octrooi beelden als TIFF 's en PDF' s.
Info vernieuwd op: